Ilmavesilämpöpumppu Tampere - Säästä jopa 70% lämmityskuluissa

Nauti miellyttävästä lämmityksestä ja suojaudu sähkön ja öljyn hintapiikeiltä hankkimalla laadukas ilmavesilämpöpumppu. Myymme ja asennamme huippumerkkien lämpöpumput Tampereella ja Pirkanmaalla viiden vuoden täystakuulla.

Varaa maksuton asiantuntija-arvio

Soitamme sinulle 24 tunnin kuluessa!

Yhteistyökumppanit

Laite joka löytyy yli miljoonasta suomalaisesta kodista

Lämpöpumput ovat suosittuja teholämmittäjiä, jotka pitävät jopa miljoona suomalaista kotia lämpimänä edullisesti ja ekologisesti.

Lämpöpumppujen kuningas ilmavesilämpöpumppu (myös vesi-ilmalämpöpumppu tai VILP) on käytännössä päästötön lämmitysratkaisu, joka laskee kotisi lämmityskustannukset vain murto-osaan aikaisemmasta.

Oikein mitoitettu moderni VILP maksaa itsensä takaisin vain 5-8 vuodessa.

Neljä vuodenaikaa – Yksi laite

Tampereen seudulla talvet ovat kylmiä ja kesät lämpimiä. Syksyisin ja keväisin tarve lämmitykselle ja viilennykselle voi vaihdella jopa viikoittain. Vaihtelevissa sääolosuhteissa asustavalla talonomistajalla herääkin usein kysymys:

Voisiko lämmityksen ja viilennyksen hoitaa samalla laitteella?

Vesi-ilmalämpöpumpun avulla nautit tasaisesta sisäilmasta vuoden jokaisena päivänä: Yksi laite pitää kotisi sisäilman miellyttävänä vuoden ympäri.

Unohda öljy ja sähkö kauas historiaan

Kun lämpötila putoaa alle 20 pakkasasteeseen, sähköllä tai öljyllä lämmittäminen voi tulla yhtäkkiä kalliiksi.

Paukkupakkasilla sähkö- tai öljylämmityksen käyttökustannukset voivat nousta jopa satoihin euroihin kuukaudessa.

Ilmavesilämpöpumpun ansiosta kotisi lämmitys nojaa entistä vähemmän fossiilisiin polttoaineisiin. Nautit edullisesta lämmityksestä samalla, kun sähköllä tai öljyllä lämmittävä naapurisi maksaa kuukaudesta toiseen itsensä kipeäksi.

Vesi-ilmalämpöpumppu leikkaa jopa 50-70 prosenttia vuosittaisista lämmityskustannuksista.

Ilma-vesilämpöpumppu

Jopa 40% öljylämmittäjistä harkitsee ilmavesilämpöpumppua

Ilmavesilämpöpumppu oli vielä muutamia vuosia sitten monelle talonomistajalle täysin tuntematon lämmitysjärjestelmä. VILP yleistyi ilmalämpöpumpputrendin myötä, ja nykyään jopa 40 prosenttia vesikiertoisesti lämmittävistä omakotitaloasujista on harkinnut ilma-vesilämpöpumppuun investointia.

Ilmavesilämpöpumppu soveltuu jokaiseen uudis- ja saneerauskohteeseen, jossa on käytössä vesikiertoinen lattialämmitys.

Ilma-vesilämpöpumppu Oulu

Hiilineutraali Tampere lämpöpumppu kerrallaan

Tampereen tavoitteena on olla täysin hiilineutraali vuoteen 2030 mennessä. Rakennusten lämmitys on tärkeä osa tämän kunnianhimoisen tavoitteen saavuttamisessa, joten hankkimalla energiatehokkaan lämmitysmuodon voit kantaa kortesi kekoon.

Ilmavesilämpöpumpulla edistät yhteistä tavoitetta samalla säästäen tuhansia euroja rahaa.

Vesi-ilmalämpöpumpun toiminta perustuu energiatehokkaaseen lämpöpumpputekniikkaan, mikä mahdollistaa kodin lämmittämisen ilman, että sähköä kuluu itse lämpöenergian tuottamiseen.

Kun ilmavesilämpöpumppua verrataan esimerkiki suoraan sähkölämmitykseen, putoaa lämmityksen energiantarve noin viidennekseen.

Ilmavesilämpöpumppu pienentää kotisi CO2-päästöjä jopa 70 %.

Maksa ilmavesilämpöpumppu laitteen tuottamilla säästöillä

Lämpökumppanien kautta saat joustavan rahoituksen ilmavesilämpöpumpun hankintaan. Voit maksaa energiaremontin edullisilla kuukausierillä tai halutessasi suuremissa osissa.

Jos kotisi lämmityskustannukset ovat suuremmat, maksat ilmavesilämpöpumpun kuukausierät näppärästi laitteen tuomilla säästöillä, ja jäät kaiken lisäksi vielä voitolle.

Varaa ilmainen kartoituspalaveri, niin keskustellaan tarkemmin rahoitusvaihtoehdoista.

Paljonko maksaa ilma-vesilämpöpumppu asennettuna?

Vesi-ilmalämpöpumppu maksaa asennettuna 12 000 – 20 000 euroa. Investointi maksaa itsensä kuitenkin nopeasti takaisin, sillä sen tuomat säästöt voivat nousta jopa tuhansiin euroihin vuositasolla. Pumpun pitkän elinkaaren ansiosta investointi ei pelkästään maksa itseään takaisin, vaan tuottaa puhdasta voittoa jopa uuden henkilöauton verran.

50-70 %

Säästöt lämmityskauden kustannuksissa

20 000 - 30 000 €

Nettosäästöt 25 vuoden aikana

100 - 300€

Säästöt kuukaudessa, kun vaihdat öljy- tai sähkölämmityksen ilmavesilämpöpumppuun

2 250 - 4500€

Kotitalousvähennyksen osuus hankintahinnasta

4000€

ELY-keskuksen avustus, kun vaihdat öljylämmityksen ilmavesilämpöpumppuun.

Uusi lämmitysjärjestelmä alle 48 tunnissa

Ymmärrämme, että lämmitysjärjestelmän uusiminen voi kuulostaa pitkältä ja vaivalloiselta projektilta.

Siksi me Lämpökumppaneilla olemme tehneet energiaremontin mahdollisimman helpoksi, jotta pääset nauttimaan uuden ilmavesilämpöpumppusi tuomista eduista nopeasti ja vaivattomasti. Koko prosessi hoituu ilman ylimääräisiä välikäsiä ja alihankkijaketjuja.

Meidän kauttamme hoituu myös mahdolliset putkityöt laitteen asennuksen yhteydessä.

100 % ilmainen asiantuntija-arvio ja tarjous

Ilmavesilämpöpumpun hankintaprosessi alkaa aina kattavalla suunnittelulla ja räätälöidyn tarjouksen laatimisella. Jokainen koti lämmitysjärjestelmineen on erilainen, joten mitoitamme VILPin vastaamaan juuri sinun kotisi lämmitystarvetta ja muita erityisvaatimuksia.

Suunnittelijoillamme on yhteensä satojen kohteiden kokemus takataskussaan, joten voit luottaa saavasi parasta mahdollista palvelua.

Uusi lämmitysjärjestelmä alle 48 tunnissa

Suunnittelun ja kartoituksen jälkeen on aika laittaa hihat heilumaan. Oma asennustiimimme hoitaa haastavienkin kohdeiden asennukset nopeasti ja tehokkaasti, jolloin uusi lämpöpumppusi on valmis käytettäväksi alle kahdessa vuorokaudessa.

Viiden vuoden takuu jokaiselle asennukselle

Varmistamme, että lämpöpumpun asennus on tehty huolella ja kaikki toimii niin kuin pitääkin. Annamme käyttöönoton yhteydessä kattavat ohjeet laitteen tehokkaaseen käyttöön. Kaikille ilmavesilämpöpumpuille myönnämme myös 5 vuoden mittaisen takuun.

Miksi asiakkaamme Tampereella ovat valinneet ilmavesilämpöpumpun?

Viisi kertaa tehokkaampi lämmitys

Ilma-vesilämpöpumppu hyödyntää ulkoilmaan sitoutunutta lämpöenergiaa lämmönlähteenä. Laite käyttää sähköä vain lämpöenergian siirtämiseen ja kompressointiin, mikä mahdollistaa jopa viisinkertaisen hyötysuhteen sähkölämmitykseen verrattuna.

Madalla kotisi hiilijalanjälkeä

Ilmavesilämpöpumppu on äärimmäisen ympäristöystävällinen lämmitysratkaisu, joka madaltaa kotisi CO2-päästöjä jopa 70 prosenttia.

Tehokas lämmitys myös paukkupakkasilla

Vaikka ilma-vesilämpöpumppu käyttää ulkoilmaa lämmönlähteenä, se toimii tehokkaasti myös paukkupakkasilla. Modernit ilma-vesilämpöpumput on suunniteltu toimimaan jopa yli -25 asteen pakkasilla.

Mukavampaa asumista ilmavesilämpöpumpulla

Ilmavesilämpöpumppu vie asumismukavuuden uudelle tasolle. Helpon lämmönsäädön ansiosta kotonasi on aina miellyttävä sisäilma ilman ikävää vedon tunnetta tai oikeiden asetusten etsimistä. VILPin käyttö on äärimmäisen helppoa älypuhelinsovelluksella tai yksinkertaisella ohjauspaneelilla.

VILP nostaa kotisi arvoa

Ilmavesilämpöpumpun arvo säilyy talon myyntihinnassa. Energiatehokkaat lämmitysratkaisut ovat 2020-lun asuntomarkkinoilla tärkeä myyntivaltti, ja monet ostajat arvostavat kiinteistöissä jo valmiina olevia ympäristöystävällisiä ja kustannustehokkaita ratkaisuja.

Lämpökumppaneilta saat myös 5v takuun laitteellesi

Pidämme huolen, että asennus on tehty huolella ja kaikki toimii niin kuin pitääkin. Annamme käyttöönoton yhteydessä kattavat ohjeet laitteen tehokkaaseen käyttöön. Kaikille ilmavesilämpöpumpuille myönnämme myös 5 vuoden mittaisen takuun.

Miten ilma-vesilämpöpumppu toimii? - Toimintaperiaate selitettynä

Ilmavesilämpöpumppu hyödyntää ulkoilmaan sitoutunutta lämpöenergiaa, jota on runsaasti saatavilla myös paukkupakkasilla. Järjestelmä siirtää keräämänsä lämpöenergian kodin vesikiertoiseen patteri- ja lattialämmitykseen.

Vesi-ilmalämpöpumppu toimii siis hyvin pitkälti samalla periaatteella kuin ilmalämpöpumppu, erona vain se, että lämpöenergia siirtyy suoraan sinne, missä sitä tarvitaan.

Toisin kuin ilmalämpöpumpussa, lämpö leviää tasaisesti jokaiseen nurkkaan eikä lämmitys ole riippuvainen puhaltimen kantamasta tai sijoittelusta.

Vesi-ilmalämpöpumppu soveltuu jokaiseen kohteeseen, jossa on vesikiertoinen lämmitys.

Ilmavesilämpöpumpun toiminnan mahdollistaa kylmäaine, joka sitoo itseensä valtavia määriä energiaa. Lämmennyt kylmäaine kompressoidaan, jolloin aine höyrystyy ja sitoo lämpenee entisestään. Höyrystynyt ja lämmennyt kylmäaine kulkee lauhduttimeen, joka tiivistää kylmäaineen takaisin nestemäiseksi.

Kun kylmäaine tiivistyy, vapautuu suuri määrä lämpöenergiaa. Vapautettu lämpö ohjataan täydellä hyötysuhteella kodin vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään.

VILP ei siis käytä lainkaan sähköä lämpöenergian tuottamiseen – vaan ainoastaan sen siirtämiseen ja kompressointiin. 

Yli 98,5% asiakkaistamme suosittelee meitä eteenpäin

Tehokas prosessi

Toimintamme perustuu tehokkaaseen prosessiin ilman ylimääräisiä välikäsiä. Asennus, suunnittelu ja mahdolliset huollot hoituu oman paikallisen tiimimme toimesta ilman monimutkaisia alihankkijaketjuja.

Kokemusta sadoista kohteista

Tiimillämme on vuosien kokemus alalta. Olemme sekä suunnitelleet että toteuttaneet yhteensä satoja kohteita.

Vain parhaat merkit: Jäspi ja Mitsubishi

Emme usko halpisratkaisuihin, vaan asennamme ainoastaan markkinoiden laadukkaimpia ilmavesilämpöpumppuja tunnetuilta ja luotetuilta brändeiltä: Jäspiltä sekä Mitsubishilta.

5 vuoden täystakuu

Jokaiseen energiaremonttiin annamme 5 vuoden täystakuun, sillä luotamme työmme jälkeen.

Vihreät arvot

Toimintaamme ohjaa vihreät arvot ja aito halu auttaa asiakkaitamme tekemään ekologisia ja vastuullisia valintoja.

Helppous ja vaivattomuus

Hoidamme kaiken puolestasi aina suunnittelusta viimeistelyyn ja laitteen käyttöönottoon saakka. Käsissämme uusi lämmitysjärjestelmäsi valmistuu kuin itsestään.

Parhaat ilmavesilämpöpumput Tampereelle

Mitsubishi Ecodan ilmavesilämpöpumppu

Mitsubishi Electric Ecodan R32

Mitsubishi Hydrobox ilmavesilämpöpumppu

Mitsubishi Electric Zubadan

Jäspi Tehowatti Air Split

Jäspi Basic Split

Katso uusimmat artikkelimme

Lämpökumppanien pakettiauto. Kuvituskuva työmaalta.
Vanha ilmavesilämpöpumppu voi heikentää kodin energiatehokkuutta ja aiheuttaa tarpeettomia kustannuksia...

Usein kysyttyä ilmavesilämpö­pumpuista

Ilmavesilämpöpumppu on laite, joka ottaa talteen ulkoilman lämpöenergiaa ja siirtää sen vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään. Se toimii samalla periaatteella kuin ilmalämpöpumppu, mutta lämmittää vettä esimerkiksi lattialämmitystä tai pattereita varten.

Ilmavesilämpöpumppu on yksi energiatehokkaimmista lämmitysratkaisuista. Se voi tuottaa jopa 3-5 kertaa enemmän energiaa kuin se kuluttaa, riippuen ulkolämpötilasta ja laitteen mallista.

Ilmavesilämpöpumppu soveltuu erityisesti uudisrakennuksiin ja saneerauskohteisiin, joissa on vesikiertoinen lämmitysjärjestelmä. Se on myös hyvä vaihtoehto, kun vanha öljy- tai sähkölämmitys halutaan korvata modernimmalla vaihtoehdolla.

Ilmavesilämpöpumppu sopii jokaiseen kotiin, jossa on vesikiertoinen lämmitysjärjestelmä.

Suosittelemme huoltamaan ja tarkastamaan ilmavesilämpöpumpun vähintään kerran vuodessa varmistaaksesi sen tehokkaan toiminnan ja pitkän käyttöiän. Laajempi ammattilaisen tekemä huolto olisi hyvä tehdä muutaman vuoden välein.

Ilmavesilämpöpumpun suurimmat edut ovat korkea energiatehokkuus, alhaiset käyttökustannukset ja ympäristöystävällisyys. Ilmavesilämpöpumpun lämmönsäätö on helppoa, ja lämpö on tasaista verrattuna esim. puulämmitykseen.

Pyydä tarjous ilmavesilämpöpumpusta Tampereen seudulla - Valmistaudu paukkupakkasiin

Lämpökumppanit myy ja asentaa parhaat ilmavesilämpöpumput Tampereen ja Pirkanmaan alueelle. Nuorekas, mutta kokenut tiimimme pitää huolen, että saat parasta mahdollista palvelua sekä vastinetta rahalle. Kun asialla on ammattilaiset, on lopputuloksena lämmitysratkaisu, joka madaltaa lämmityskustannuksia ja kotisi hiilijalanjälkeä vuosien ajan.

Varaa ilmainen kartoituskäyntisi tästä!

Soitamme sinulle 24 tunnin kuluessa varmistaaksemme sopivan ajan!